ico

Activitats d’aigua

You are here: Home » Activitats d’adults » Activitats d’aigua

Al CEM realitzem diverses activitats per adults relacionades amb l’AIGUA.

Cursets de natació per iniciar-se i perfeccionar l’estil de nedar. També realitzem cursets personalitzats, aquests estan enfocats per aquells que vulguin disposar d’un monitor que estigui només per ell/a. Millores la tècnica i tens l’opció d’aprendre a nedar molt més ràpid i a perdre fòbies, pors, etc.

Cursets enfocats a aquells que ja fa temps que neden, i que volen anar a més. Aquest són els de Nivell d’Entrenament de natació, són 5 dies de cursets a la setmana i també es competeix.

T’agraden les Aigües obertes, aquí trobaràs tota la informació.

Vols jugar a waterpolo tal com fan els nostres nens i nenes de les categories inferiors i com fan els absoluts? Aquesta és la teva per a poder practicar un esport en equip i passar-t’ho de la millor manera possible.

T’agrada la natació sincronitzada, doncs no t’ho pensis, aquí trobaràs un bon grup masculí i mixte on segur que gaudiràs de l’autèntica sincronització.

Si estàs embarassada, també disposes d’aquest servei. Sessions especials de preparació al part  i postpart. Grups reduïts i atenció personalitzada

Show Comments