ico

Karate adults

You are here: Home » Activitats d’adults » Karate adults

Karate Adults (de setembre a juliol )

El karate-Do com a art marcial permet a la persona que ho practica no només un correcte desenvolupament físic, sinó també, i sense tenir en compte l’ edat o el sexe del practicant, un millor coneixement de sí mateix.

Aquest vell art marcial pot ser practicat a qualsevol edat i per a persones dels dos sexes, sent la finalitat més important aconseguir un perfecte equilibri entre el cos i la ment.

El Karate- Do, depenent de l’ edat del practicant sobretot, pot ser entès com a esport, com a defensa personal, com a educació física, fins i tot com a educador psíquic, però sobretot i en el seu total desenvolupament es converteix en “DO” o camí de vida.

Molts són els beneficis que mèdics i psicòlegs han atribuït a la pràctica de les arts marcials, però de vegades una informació errònia fa pensar a les persones que no coneixen directament la profunditat del Karate que és un esport violent, en el qual és la superació interior de l’ individu en la seva lluita interna contra sí mateix.

Desenvolupar les voluntats, la constància, el desig de superació personal, la humilitat per acceptar les nostres pròpies limitacions i una gran capacitat de superació física, així com una excel·lent flexibilitat articular, a més de muscular, ens permetrà estar més actius i desperts a la nostra vida quotidiana.

Show Comments