ico

MAMIfit

You are here: Home » Activitats d’adults » MAMIfit

MAMIfit Mares i nadons/fills

Són classes de fitness per a dones que han estat mares, recentment o no tant, on poden venir acompanyades dels seus petits. L’objectiu d’aquestes classes és que la mare recuperi l’estat de forma després d’un part i pugui compartir aquest moment amb el seu fill i altres dones que estan en la mateixa situación que ella, ja que el cos de la dona pateix notables canvis tan físics com emocionals d’urant l’embaràs i el post part ¡Faran exercici, es sentiran millor i si volen podrán compartir aquest moment amb el seu peque!

A les classes es treballa la Gimnàstica Abdominal Hipopressiva, importantíssima en el post part per recuperar la faixa abdominal i el sòl pelvià, combinada amb exercicis de tonificació i cardio.

Les mamis poden començar les classes passades 6 setmanes si ha estat un part vaginal o 8 setmanes si ha estat una cessàrea. Recomanem que hagin passat una prèvia revisió metge que els doni l’alta per a poder iniciar la seva activitat amb normalitat.

No hi ha límit d’edat per als peques que acompanyen a les mares i si tenen dos fills, poden anar amb els dos ¿Què cal portar? Una manteta pel teu nadó, calçat esportiu, tovallola per a tu, aigua i tot el necessari per ell.

MAMIfit Embarassades

Són classes de fitness per a embarassades. L’objectiu de les classes és que mantinguin o millorin el seu estat de forma per a poder trobar-se el millor possible durant l’embaràs i afrontar el moment del part amb la máxima energía i força possible. A mes, aquestes classes les ajudaran a poder tenir una millor recuperació post part.

A les classes es trebala l’equilibri, el sòl pelvià, la tonificació dels músculs més importants, el sistema cardiovascular i a més es donen eines que ajudin a la gestant en el moment del part.

Poden començar les classes en el moment que saben que estan embarassades, no han d’esperar a finalitzar el primer trimestre, i fer-les fins al dia del part. Recomanem que hagin passat una prèvia revisió metge que els doni el vist i plau per a poder seguir la seva activitat amb normalitat. ¿Què cal portar? Aigua i una tovallola.

MAMIfit treballa amb entrenadores personals especialitzades en el cos de la dona i el treball físic en el pre part i post part. Totes les entrenadores són llicenciades en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport i instructores del Mètode Hipopressiu.

No esperis més i apuntat-hi, la primera classe és de PROVA!

La duració de les classes són d’una hora i són grups reduïts, per tal que hi hagi un tracte més personalitzat entre les mamis i futures mamis i l’entrenadora.

Horaris de les classes de MAMIfit

NOTIFICACIÓ: A PARTIR DEL 28 DE NOVEMBRE 2016 LES CLASSES COMENÇARAN 5 MINUTS ABANS

  • Mares i nadons/fills dimarts a les 18h (17.55 h)
  • Embarassades dimarts a les 17h (16.55 h)

Les classes es fan al centre del carrer Regent Mendieta

IMPORTANT: les places són limitades per mantenir els grups reduïts i sempre s’ha d’avisar abans d’anar-hi a l’entrenadora, que us confirmarà si queden places:

Leticia Falzone · leticia@mamifit.es · 651 70 68 85  ·   www.mamifit.es

MAMIFIT PREUS SOCI NO SOCI
1 DIA / SETMANA 27,00 € 30,00 €
2 DIES / SETMANA 52,25 € 58,50 €

ACTIVITATS RELACIONADES

Show Comments