ico

Sala de Fitness

You are here: Home » Activitats d’adults » Sala de Fitness

NOVA SALA DE FITNESS!

Quines novetats es trobaran els socis a la sala de fitness?

L’empresa de fitness escollida ha sigut PRECOR, uns dels principals fabricants d’equips de fitness del món ja que fomenta totes les possibilitats relacionades amb l’innovació en el disseny i l’experiència de l’usuari i el servei. El nou equipament combina flexibilitat, facilitat d’ús i una sòlida construcció amb un moviment suau, fluït i precís, una gran aposta del nostre club.

Primerament s’ha arreglat la zona de cardio. S’han renovat totes les cintes de córrer de les dues instal·lacions: 14 cintes a la instal·lació Josep Vallès i 6 cintes a la de Regent Mendieta. El model escollit és la cinta 880 Line experience series de gama professional alta i amb una pantalla vertical tàctil increïble que fomenta la postura correcta durant l’entrenament.

També s’anima als usuaris a introduir més varietat en els seus entrenaments,a controlar-ho tot des del dispositiu ipod/iphone i gaudir de reproduccions d’àudio i vídeo a través de la consola. Es pot personalitzar l’entrenament veient la televisió. A més, té un rang d’inclinació d’entre el 15% i el 3%. S’ha renovat tota la part de força, els aparells de musculació i pes lliure amb 40 noves màquines i discs nous. Els usuaris poden percebre la combinació de la biomecànica i estètica amb un modern disseny d’última generació i una extraordinària sensació. Totes les màquines tenen uns panells d’indicació on posa senzilles instruccions pas a pas per a l’organització i consells per a l’exercici que ajuda als usuaris a maximitzar els seus entrenaments.

Quins beneficis aporta el fitness?

  1. T’ajuda a controlar el pes i a eliminar el greix
  2. Moldeja el teu cos i et permet treballar de forma més específica les teves zones conflictives.
  3. Et manté en forma: es recupera agilitat, força, flexibilitat i resistència.
  4. Redueix el risc de tenir problemes cardiovasculars, d’obesitat, sedentarisme i depressió
  5. Et treu l’estrès: l’exercici físic és el relaxant natural més eficaç.
  6. T’ajuda a dormir millor ja que regula totes les teves funcions vitals.
  7. Tonifica la teva musculatura
  8. Disminueix la tensió arterial
  9. Ajuda a mantenir l’estructura del cos i el bon funcionament de les articulacions

Quines recomanacions donaries als usuaris de la sala de fitness?

Que parlin amb els nostres tècnics de sala per a què els informin de les normes de la sala de fitness i que els facin un programa per a iniciats, on els explicaran quines màquines poden utilitzar i com ho han de fer correctament. Aquestes noves màquines milloraran el seu rendiment i treballaran amb més seguretat.

L’espai de la zona de musculació ha canviat totalment. S’han mogut les màquines per a què sigui més òptim el seu funcionament per a tots els socis. Les noves màquines són convergents i divergents, una dels aspectes que tant demanaven els socis. Cal destacar la nova hack squat la que tothom vol fer servir!!

ENLLAÇ D’INTERÈS I RELACIONAT AMB LA SALA DE FITNESS

Donem servei d’ENTRENADOR PERSONAL, tant individual com amb combinats en parella.

Show Comments