ico

Cursets de Natació

You are here: Home » Activitats Infantils » Cursets de Natació

CURSETS DE NADONS     De 3 a 36 mesos

La natació per a nadons és l’activitat ideal pel desenvolupament de les seves habilitats motrius i sensorials en un medi diferent al terrestre. Des de l’inici de les sessions aprenen les diferents tècniques de flotació i reforcen els reflexes motors. Aquesta activitat facilita que el nen/a no tingui por a l’aigua ja que poc a poc s’ hi va adaptant i agafant confiança.

Dels 3 als 36 mesos podeu estimular al vostre fill/a dins del món aquàtic en una activitat per a pares i fills. La temperatura de la piscina i l’ ambient són les adequades i es fan sota la coordinació de monitors especialitzats.

Informació d’horaris i preus la trobareu en aquest enllaç

CURSETS DE NATACIÓ   De 3 a 17 anys

Les activitats aquàtiques són ideals per al desenvolupament harmònic de les persones millorant les habilitats bàsiques (flotació, respiració, propulsió) i les específiques (salts, girs, tècnica d’estils i esports aquàtics) mitjançant experiències divertides.

La millora de la condició física és fonamental igual que les relacions socials entre els companys, ja que es segueix una metodologia adient a l’edat del grup a que pertany des dels 3 fins als 17 anys.

Informació d’horaris i preus la trobareu en aquest enllaç

VOLEU MÉS INFORMACIÓ? OMPLIU EL SEGÜENT FORMULARI:

Nom i cognoms (obligatori)

Núm. de soci / sòcia (recomanat)

Tel.Mòbil

Email

Assumpte: Activitats infantils D´AIGUA

Missatge

Afegeix aquesta seqüència alfanumèrica
captcha :

Show Comments