ico

Preguntes freqüents (FAQ)

You are here: Home » Com associar-se » Preguntes freqüents (FAQ)

Què haig de portar per fer la INSCRIPCIÓ?

Per inscriure’t al nostre club has d’omplir el full de sol·licitud d’ingrés, portar una fotografia mida carnet, portar una fotocòpia del DNI/NIE/PASSAPORT, per fer les inscripcions amb quota familiar cal la fotocòpia del llibre de família o un document que justifiqui la unitat familiar, per als menors d’edat, és imprescindible l’autorització paterna, materna o tutelar, afegir el compte bancari i fer el pagament en efectiu o targeta.

Què haig de Pagar el primer cop que m’inscric?

 • la INSCRIPCIÓ: 109,75€, que inclou, els drets d’entrada, carnet, polsera d’activitats i assegurança (verifiqueu si hi ha alguna oferta en curs)
 • la quota (d’adults 43,82€ o 34,65€) o la que et correspongui per l’edat, des de 0 anys.
 • els nens de 0 a 6 anys no paguen quota, però és imprescindible que hi hagi un tutor amb la quota familiar i només hauran d’abonar els drets d’entrada (15,01€)

Què és l’assegurança anual i cada quan es paga? 

Cada mes que pago?

Una vegada t’hagis inscrit i abonat el primer pagament, el més següent pagaràs la quota mensual que et correspongui per l’edat.

Quines activitats puc fer amb la quota mensual?

La quota mensual et dóna dret a:

 1. fer ús de les 2 instal·lacions, la del c/Begur 44 i la del  c/ Regent Mendieta 14 (tanca a l’agost)
 2. fer ús de les piscines climatitzades d’ambdues instal·lacions: 1 de 50m exterior, 1 de 25m amb sostre retràctil, 1 de 25m i 2 de 12,5m.
 3. amb la nova quota de grup familiar, podràs fer ús de totes les activitats dirigides excepte les que tenen suplement (marcades amb un asterisc*).
 4. fer ús de la zona wellness/SPA AQUACEM  a la instal·lació de Josep Vallès del c/ Begur o a la sauna de l’altra instal·lació al c/ Regent Mendieta
 5. fer ús de la zona de fitness: de CÀRDIO i MUSCULACIÓ on sempre trobaràs un tècnic disposat a guiar-te, ajudar-te i que si li demanes et farà una taula de treball i seguiment.
 6. fer ús de les pistes d’esquaix/raquetbol (tots els socis majors de 15 anys tenen dret a 1 hora de lloguer de pista d’esquaix/raquetbol setmanal GRATUÏTA.  En el cas que vulguin jugar més temps verifica els preus ).
 7. fer ús de la sala de tennis taula
 8. descomptes especials per fer cursets de natació o d’altres activitats.

Un cop inscrit, puc fer activitats dirigides?

Ara sí!! Amb aquesta nova quota de grup familiar pots fer totes les activitats dirigides excepte les que tenen suplement (taitxi, chikung, ioga, pilates, FuncionalCEM i les d’aigua  (marcades amb un asterisc*)).

A partir de quina edat puc fer les Activitats Dirigides?

A partir de 15 anys.*

En el cas de tenir 14 anys també hi podran accedir sempre que presentin una autorització: hauran de portar fotocòpia del DNI i full autorització dels pares

A partir de quina edat puc anar sol/a a la piscina?

A partir de 14 anys.

A partir de quina edat puc anar  a la sala de fitness i musculació?

A partir de 15 anys.*

* En el cas de tenir 14 anys també hi podran accedir sempre que presentin una autorització: hauran de portar fotocòpia del DNI i full autorització dels pares

A partir de quina edat puc anar  a la zona wellness / AQUACEM o sauna?

A partir de 18 anys.

El primer dia que utilitzo les instal·lacions què haig de dur?

Un cop t’hagis inscrit i abonat el que et correspongui, hauràs de portar la roba que necessitis per fer l’esport que vulguis, portar un cadenat o bé comprar-lo al club o bé llogar-te un armariet.

Si vas a piscina i aquesta és coberta és obligatori portar casquet de bany, el podràs comprar a les màquines de vending d’ambdues instal.lacions i/o a les nostres oficines.

Per a què serveix llogar un armariet?

Llogar un armariet serveix per poder deixar les coses com el sabó, les sabatilles, les bambes, la tovallola, etc… amb un cadenat només ho pots fer puntualment mentres estiguis a la instal.lació, el cadenat que es quedi posat, durant la nit es trencarà i l’armariet es deixarà lliure.

Si el vols llogar primer hauràs de venir a l’atenció al soci i firmar el contracte de lloguer. Recorda que quan vinguis a demanar i firmar el contracte encara no podràs disposar de l’armariet ja que primer el revisarem per a què el trobis en bones condicions. Disposaràs de la clau en el plaç d’1 a 3 dies, i quan la vinguis a buscar hauràs de fer el primer pagament en efectiu. Els posteriors pagaments aniran carregats al compte bancari. El primer pagament va acompanyat d’una fiança que seran retornats una vegada es torni la clau.

No sóc soci del CEM, puc entrar comprant una entrada puntual?

No. Has de ser soci o venir acompanyat d’un soci major de 18 anys i pagar l’entrada puntual.

Sóc un ex-soci/a del CEM, quines condicions tinc per tornar-me a donar d’alta?

Si ets un ex-soci/a que fa menys d’1 any que et vas donar de baixa, consulta les condicions per tornar-te a donar d’alta a recepció.

Show Comments