ico

Baixa d´associat

You are here: Home » Contacta » Baixa d´associat

Benvolgut/da soci / sòcia,

Si has arribat a aquesta pàgina és perquè estàs descobrint el web del Club Esportiu Mediterrani, amb el que et convidem que continuïs descobrint tota la resta de pàgines i enllaços, i que si necessites qualsevol aclariment o informació no dubtis en posar-te en contacte amb el departament d’Atenció al Soci al Telèfon 93 431 58 55 ja que estarem encantats d’atendre i ajudar-te en el que necessitis.

En canvi si has arribat fins aquí per què estàs pensant en donar-te de baixa com a soci/a del Club Esportiu Mediterrani, et convidem a que et prenguis un moment per poder analitzar quins son els motius pels quals no has aconseguit assolir els objectius que t’havies previst quan et vas donar d’alta. Ens agradaria que valoressis tot allò que t’aporta ser soci/a del Club Esportiu Mediterrani, aspectes com la millora de la teva salut física i afectiva a través de la pràctica esportiva, la teva pertinença a un club de barri amb 10.000 socis/es com tu, la possibilitat de passar-t’ho bé gaudint d’una extensa i variada oferta d’activitats, la possibilitat de conèixer i relacionar-te amb persones del teu perfil, … I, si un cop feta aquesta valoració entens que nosaltres tenim alguna cosa a veure en el fet que no hagis assolit els teus objectius t’agrairíem que ens comuniquis el motiu per veure com et podem donar una solució, ja que estem convençudíssims que per a tu i la teva salut, assolir els objectius que t’havies proposat al donar-te d’alta són molt importants, volem que sàpigues que per a nosaltres TU ets molt important i estem convençuts que podem ajudar-te a assolir aquests objectius que et vas marcar quan vas decidir inscriure’t al Club Esportiu Mediterrani.

No obstant et recordem que tal i com indiquen els Estatuts del club, tu has de ser la persona que ha de sol·licitar directament i per escrit la baixa com a soci/a del Club Esportiu Mediterrani.

És per això que per revocar la teva condició de soci/a hauràs de passar-te per les oficines del Club abans del dia 25 del mes anterior al de l’efectiu de la baixa i dins de l’horari d’Atenció al Soci de 8:30 a 21h.

Esperem poder-te ajudar, ja que volem que continuïs formant part del Club Esportiu Mediterrani i que tu, a la vegada, ens ajudis a ser millors en la nostra feina per tenir el club que volem per a tu. El teu Club!!

Show Comments