fbpx

Club Esportiu Mediterrani

Per inscriure’t al nostre Club, pots fer-ho ONLINE o PRESENCIALMENT.

ONLINE
Inscriure’t en aquest enllaç: http://mediterrani1931.com/alta-online/

PRESENCIAL
Has d’omplir el full de sol·licitud d’ingrés, portar una fotografia mida carnet i una fotocòpia del DNI/NIE/PASSAPORT.

Per fer les inscripcions amb quota familiar, cal la fotocòpia del llibre de família o un document que justifiqui la unitat familiar.

Per als menors d’edat, és imprescindible l’autorització paterna, materna o tutelar, afegir el compte bancari i fer el pagament en efectiu o targeta.

 • La matrícula: 110,45€, que inclou: els drets d’entrada, el carnet, la polsera d’activitats i l’assegurança (verifiqueu si hi ha alguna oferta en curs).
 • La quota d’adults (45,10€ 1r adult o 35,66€ parella del 1r adult) o la que et correspongui per l’edat.
 • Els nens de 0 a 6 anys no paguen quota, però és imprescindible que hi hagi un tutor amb la quota familiar i només hauran d’abonar els drets d’entrada.

*Aquests preus són orientatius, a mode d’explicació, i poden estar desactualitzats. Informeu-vos dels preus actuals. Per a verificar els preus, podeu trucar per telèfon o veure l’oferta al següent enllaç: http://mediterrani1931.com/alta-online/

Una vegada t’hagis inscrit i abonat el primer pagament, el mes següent pagaràs la quota mensual que et correspongui per l’edat.

La quota mensual et dóna dret a:

 1. fer ús de les 2 instal•lacions, la del c/Begur 44 i la del c/ Regent Mendieta 14 (tanca a l’agost).
 2. fer ús de les piscines climatitzades d’ambdues instal•lacions: 1 de 50m exterior, 1 de 25m amb sostre retràctil, 1 de 25m i 2 de 12,5m.
 3. amb la nova quota de grup familiar, podràs fer ús de totes les activitats dirigides, excepte les que tenen suplement (marcades amb un asterisc*).
 4. fer ús de la zona wellness/Spa Aquacem, a la instal•lació de Josep Vallès del c/ Begur o de la sauna de l’altra instal•lació, al c/ Regent Mendieta.
 5. fer ús de la zona de fitness: de cardio i musculació, on sempre trobaràs un tècnic disposat a guiar-te, ajudar-te i, que si li demanes, et farà una taula de treball i seguiment.
 6. fer ús de les pistes d’esquaix/raquetbol (tots els socis majors de 15 anys tenen dret a 1 hora de lloguer de pista d’esquaix/raquetbol setmanal gratuïta. En el cas que vulguin jugar més temps, verificar els preus).
 7. fer ús de la sala de tennis taula.
 8. descomptes especials per a fer cursets de natació o d’altres activitats.

Amb la quota de grup familiar pots fer totes les activitats dirigides, excepte les que tenen suplement (Taitxi, Txikung, Ioga, Pilates, Funcionalfit i les d’aigua (marcades amb un asterisc*).

El suplement de les activitats dirigides és d’11,30€ al mes.
*Preu actualitzat 3.9.2020

Si vols actualitzar les teves dades, pots fer-ho a l’Atenció al soci, enviant un correu a cemediterrani@mediterrani1931.com, o bé, omplint el següent formulari de contacte

A partir de 15 anys.*
* En el cas de tenir 14 anys també hi podran accedir sempre que presentin una autorització: hauran de portar fotocòpia del DNI i full autorització dels pares.
A partir de 15 anys.*
* En el cas de tenir 14 anys també hi podran accedir sempre que presentin una autorització: hauran de portar fotocòpia del DNI i full autorització dels pares.
Un cop t’hagis inscrit i abonat el que et correspongui, hauràs de portar la roba que necessitis per fer l’esport que vulguis, portar un cadenat, comprar-lo al Club o bé llogar-te un armariet.
Si vas a la piscina i aquesta és coberta és obligatori portar casquet de bany, el podràs comprar a les màquines de vending d’ambdues instal.lacions i/o a les nostres oficines.
 
Si ets un ex-soci/a que fa menys d’1 any que et vas donar de baixa, consulta les condicions per tornar-te a donar d’alta a la recepció del Club.
 

La temperatura de les piscines sol estar entre 27 i 29 graus ºC.

El soci/a té sempre carrils a la seva disposició per al seu ús.

Les piscines es podran tancar quan:
 • Hi hagi partits o competicions.
 • Algun esdeveniment puntual.
 • Factors climatològics que impedeixin arribar a la temperatura de comfort establerta o per motiu que la piscina no remunta la temperatura i es pot deixar el temps necessari fins arribar a la temperatura de comfort establerta.
 • Moments puntuals que avisarem a través dels nostres mitjans com cartelleria, xarxes socials, mailing i web.

Durant la temporada d’hivern, la piscina exterior de 50 m. obre de 10 a 14 h i es pot tancar segons climatologia o per necessitats de la instal·lació.

Llogar un armariet serveix per poder deixar les coses com el sabó, les xancles, les vambes, la tovallola, etc… Amb un cadenat només ho pots fer puntualment mentre estiguis a la instal.lació. El cadenat que es quedi posat, durant la nit es trencarà i l’armariet es deixarà lliure.

Si el vols llogar, primer hauràs de venir a l’Atenció al soci i signar el contracte de lloguer. Recorda que quan vinguis a demanar i signar el contracte, encara no podràs disposar de l’armariet ja que primer el revisarem perquè el trobis en bones condicions. Disposaràs de la clau en el plaç d’1 a 3 dies, i quan la vinguis a buscar, hauràs de fer el primer pagament en efectiu. Els posteriors pagaments aniran carregats al compte bancari. El primer pagament va acompanyat d’una fiança que serà retornada una vegada es torni la clau.

Pel cadenat, tens l’opció de portar el teu propi cadenat o comprar-lo a la instal·lació. El que venem al Club té les mides perfectes i va amb numeració, per tal de que no hagis d’estar sempre amb la clau amunt i avall. Els armariets amb cadenat s’han de buidar cada dia. Si es deixa el cadenat posat, a la nit els treballadors el trencaran i el buidaran.

És obligatori ser soci/a del CE Mediterrani.
Posar-se en contacte amb el grup de dimarts, dijous i dissabtes per a poder jugar, enviant un correu a cemediterrani@mediterrani1931.com
Tots els socis majors de 15 anys tenen dret a 1 hora de lloguer de pista d’esquaix setmanal GRATUÏTA.  

En el cas que vulguin jugar més temps, els preus són els següents:

 • 30 minuts / pista: 1€
 • 1 hora / pista: 2€
 • Multitiquet de 10 sessions de 30 minuts: 10€ (els que tenen un multitiquet antic hauran de passar per recepció i realitzar l’actualització).
Lloguer de pilotes i raquetes:
 • Raqueta de Raquetbol o Esquaix: 3,20€
 • Pilota de Raquetbol o Esquaix: 2€
Funcionament Reserva de pista:
 • S’haurà de reservar pista 24 hores abans.
 • Les anul•lacions es podran realitzar fins a 2 hores abans de l’inici. En cas d’anul•lacions reiterades no es podrà fer la reserva durant un temps.
 • En cas de no realitzar l’anul•lació, es farà el càrrec bancari del preu del lloguer.
Qualsevol informació que necessiteu, apropeu-vos al taulell d’atenció al soci.
 
Normativa
 • El convidat paga entrada puntual i, a part, el lloguer de la pista.
 • S’ha de respectar l’horari d’inici i finalització. En cas contrari, si es supera el temps reservat, es procedirà a fer un càrrec de 6€.
 • Els preus i normes són vigents durant el calendari escolar.

S’ha de ser soci/a del CE Mediterrani.

No cal reservar.

Portar la raqueta i la pilota de casa.

Actualment, degut a les mesures de la COVID19, no venem entrades puntuals fins a nou avís.

Del 16 de setembre al 14 de juny:

 • A partir de 14 anys: 11,60€
 • Nen/a fins a 13 anys: 5,80€

A l’estiu, del 15 de juny al 15 de setembre, els preus són diferents:

 • A partir de 8 anys: 20,30€
 • Nen/a de 0 a 7 anys: 11,00€

*Preus actualitzats 01/03/2020

Com a soci/sòcia del Club Esportiu Mediterrani, et regalem 2 invitacions cada any per a què portis a un amic, familiar,…. a conèixer i a gaudir de les instal·lacions. Per a obtenir aquestes invitacions, has de ser major d’edat i haver estat com a mínim un any ininterromput de soci/a del Club.

Per gaudir-ne, només cal que vinguis a l’Atenció al soci/a amb la teva persona convidada. 
 
Des del dia 1 de febrer de 2019, aquesta invitació també permet anar a un adult a la zona de SPA.

No. Has de ser soci/a o venir acompanyat d’un soci/a major de 18 anys i pagar l’entrada puntual.

El Club Esportiu Mediterrani tanca les seves instal·lacions:

 • el dia de Nadal 25 de desembre 
 • el dia d’any nou 1 de gener
La instal·lació de Regent Mendieta tanca: 
 • durant el mes d’agost
 • el dia 26 de desembre
 • el 6 de gener
 • el 15 d’agost

La resta de dies que el Club faci horaris diferents, es publicaran a l’apartat d’horaris al web i s’anunciaran a les nostres xarxes socials. 

Disposem de diferents possibilitats de baixa temporal:

 • Per estudis fora de la província de Barcelona
 • Per feina fora de la província de Barcelona
Si compleixes algun d’aquests requisits, hauràs d’omplir l’imprès de baixa temporal que trobaràs a l’Atenció al soci o en aquest enllaç:
 
 
En el cas que sigui acceptada la petició, el 1r mes següent a la resposta donada per part del CE Mediterrani, es pagarà la mensualitat en la seva totalitat per despeses de gestió i ja no podrà fer ús de les instal·lacions. 
A partir del 2n mes només se li carregarà al compte el concepte del fons de reserva.
 
Us pot interessar:
Baixa per lesió, malaltia o operació.
Si creus que pots acreditar un altre tipus de baixa, consulta-ho i estudiarem el teu cas. 

La baixa per lesió, operació o malaltia, és una excempció en la quota social.

Hauràs d’omplir a l’atenció al soci o descarregant en aquest enllaç l’imprès de sol·licitud, exposant la teva petició i adjuntant els documents que ho acreditin. 

En el cas que sigui acceptada la petició, el 1r mes següent a la resposta donada per part del CE Mediterrani, es pagarà el 50% de la quota social.

Us pot interessar:
Baixa temporal.
Si creus que pots acreditar un altre tipus de baixa, consulta-ho i estudiarem el teu cas.

Per donar-se de baixa de soci/a del Club, s’ha de fer presencialment a la instal·lació abans del dia 25 del mes en curs i pel mes següent. 
S’ha d’omplir un imprès conforme es dóna de baixa.
Un menor de 18 anys no es pot donar de baixa, haurà de venir per fer la baixa el pare/mare/tutor.
Un soci que es dóna de baixa, si es vol tornar a inscriure al Club, no podrà gaudir de cap oferta fins passat 1 any de la baixa.

Us pot interessar:
Baixa temporal.
Baixa per lesió, malaltia o operació.
Si creus que pots acreditar un altre tipus de baixa, consulta-ho i estudiarem el teu cas.
Envieu l’imprès amb la vostra sol·licitud i estudiarem el vostre cas particular: 
 
 
 

Si es vol donar de baixa d’un curs o activitat, s’haurà de fer presencialment al Club i sempre abans del dia 20 del mes en curs i per al mes següent.

L’assegurança anual cobreix l’accident sofert dintre de les instal·lacions del Club.

Es realitza el pagament a l’hora de realitzar l’alta d’associat/da i es renova automàticament cada any, en el rebut bancari del mes de gener.

En ser soci/a del Club Esportiu Mediterrani, entitat esportiva sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública, les quotes abonades són aportacions a fons perdut per a contribuir al manteniment de l’entitat i reflecteixen l’adhesió a l’entitat i la pertinença al projecte que té com finalitat bàsica el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva, de diversos esports i especialment la natació i el waterpolo.

Tanmateix, el Club està acollit a la Llei 49/2002 de 23 de desembre de Règim Fiscal de les entitats sense ànim de lucre i dels incentius fiscals al mecenatge.

Si ets major d’edat, has estat inscrit al Club l’any 2019 i estàs interessat a rebre el certificat per poder gaudir d’un benefici fiscal, ens has d’enviar un correu a certificatrenda2019@mediterrani1931.com, indicant el teu nom i cognoms i número DNI.

Rebràs la nostra resposta mitjançant l’enviament del certificat via mail. 

Perquè les quotes no van lligades, en cap cas, a l’ús de les instal·lacions, motiu pel qual no es regulen pel codi de consum.
Són la base que sustenta totes les despeses del Club, per tal de mantenir el projecte social i esportiu que desenvolupa la nostra entitat, del seu patrimoni i de les instal·lacions.
Així i tot, durant el mes de maig s’ha aplicat un 50% de descompte a la quota. I els socis/es que han volgut, han pogut demanar fer el pagament del 100% de la quota per tal d’ajudar a l’Entitat.

Per la quota del mes de juny es continuarà amb el 50% de descompte a la quota, mesures a ratificar per l’Assemblea de socis/es.

Les famílies nombroses ja disposen d’una quota familiar i es podran ajornar en un 50% la quota durant el mes de maig. 

Quotes català
Cuotas castellano
Payments english

Som un club privat sense cap finalitat lucrativa, no som un club privat per servei.

Es prendran les decisions pertinents a l’Assemblea General de Socis.

Encara no podem saber quines són les condicions de reobertura del Club, estem en contacte permanent amb les diferents Institucions, i tot està subjecte a possibles canvis segons les indicacions i restriccions sanitàries i/o governamentals.

Una vegada es coneguin les condicions amb les quals es pugui obrir el club, us comunicarem les fórmules o prioritats.

Som coneixedors que molts dels nostres socis/es entenen quin tipus d’entitat històrica som, i volen contribuir de manera solidària seguint pagant el 100% de la quota per tal d’ajudar a la viabilitat del Club.

La Junta Directiva no està al marge de tota aquesta situació que estem vivint i planteja que aquells que la vulguin continuar abonant, es posin en contacte amb nosaltres enviant un mail amb l’assumpte «100% QUOTA CEM» a oriol@mediterrani1931.com

En ser soci/a del Club Esportiu Mediterrani, entitat esportiva sense ànim de lucre i declarada d’utilitat pública, les quotes abonades són aportacions a fons perdut per contribuir al manteniment de l’entitat i reflecteixen l’adhesió a l’entitat i la pertinença al projecte que té com finalitat bàsica el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva, de diversos esports i especialment la natació.

Tanmateix el Club està acollit a la Llei 49/2002 de 23 de desembre de Règim Fiscal de les entitats sense ànim de lucre i dels incentius fiscals al mecenatge.

Si ets major d’edat, has estat inscrit al Club l’any 2019 i estàs interessat a rebre el certificat per poder gaudir d’un benefici fiscal, ens has d’enviar un correu a certificatrenda2019@mediterrani1931.com, indicant el teu nom i cognoms i número DNI. Rebràs la nostra resposta mitjançant l’enviament del certificat via Mail. 

Estem renovant la piscina exterior de 50 m que era una actuació prioritària.

 • S’ha buidat i s’ha procedit a canviar el “liner” de la piscina, que és el revestiment que permet la impermeabilització de l’estructura perquè estava al final de la seva vida útil.
 • Ampliem el nombre d’escales per a la piscina exterior.
 • S’han instal·lat noves mantes tèrmiques motoritzades a la piscina exterior, que ajudarà a mantenir la temperatura de l’aigua, i per tant, a estalviar en el consum tèrmic i en l’optimització de les tasques dels nostres treballadors/es.

La piscina de 25 m també s’ha buidat i s’han fet diferents actuacions:

 • neteja en profunditat.
 • substitució de rajoles.
 • reforç de la borada.

El vas de l’Aquacem s’ha buidat per realitzar les tasques de neteja profunda.

S’està pintant la sala de fitness de Josep Vallès.

Continuen les obres de Regent Mendieta.

Estem treballant en la millora del manteniment de l’espai dels vestidors amb actuacions sobre els armariets i els polsadors de les dutxes.

Després dels retards que hem patit per posar en marxa les obres, ja sigui pel retard ocasionat per l’obtenció de la Llicència d’Obres que no va arribar fins al desembre o per la posada en marxa del projecte, i just quan ja hi estàvem treballant, per la parada obligatòria i més crítica a causa de la COVID 19. Cal dir que aquesta aturada per la pandèmia, va ser durant un temps en el qual no s’hi podia fer res, però en el moment en que van donar la possibilitat de poder-hi treballar, els treballadors, seguint en tot moment totes les mesures de seguretat, s’hi van posar, al mateix temps que havien de complir unes restriccions marcades pels estaments governamentals i que s’havien de complir, cosa que encara retardava més les obres.

Actualment estem avançant a molt bon ritme i la idea tal com ja va comunicar el President en la seva compareixença telemàtica, és que es pugui gaudir del Club renovat aproximadament durant el mes de setembre, que si no s’obrís totalment es faria com a mínim de forma parcial.

Per guanyar aquest temps crucial per a finalitzar aquestes obres, i que, inclòs tal com estava l’estat per la pandèmia, no s’acabava de saber si podríem o no tornar a obrir, es va decidir tancar la instal·lació durant aquests mesos d’estiu, per no poder garantir unes correctes mesures higièniques, ja no només per les obres en sí, sinó pel que es marca actualment amb la COVID 19. Hem hagut de prendre aquesta decisió per avançar el més ràpidament possible a finalitzar quan abans millor l’obra, amb la màxima seguretat, i que farà que al tornar de l’estiu pugueu gaudir d’una nova instal·lació. Us demanem la màxima comprensió.

Armariets
Pel que fa a les pertinences que els socis/es tingueu als armariets haureu de contactar per mail a armarietregente@mediterrani1931.com per demanar hora i us contestarem en la major brevetat possible de com haureu de retirar-les.

Heu d’escollir dia i hora, (les places són limitades), si no hi ha plaça ens posarem en contacte amb el soci/a per tal d’oferir-li un altre horari i dia.

Dies i hores:

 • Dimarts 7/7/20
  de 10 a 11 h
  de 17 a 18 h
 • Dijous 9/7/20
  de 9 a 10 h
  de 18 a 19 h

   

 • Dimarts 14/7/20
  de 10 a 11 h
  de 17 a 18 h

   

 • Dijous 16/7/20
  de 9 a 10 h
  de 18 a 19 h

Per poder accedir al Club, sigui per quina sigui la necessitat, sempre haurà de ser mitjançant cita prèvia. Amb carnet de soci/a i la reserva si l’has fet per l’App.
Per realitzar aquesta cita prèvia o reserva disposareu de 2 formes per fer-ho:

– Per telèfon al 934315855.
– Per l’App Trainingym amb 48 h d’antelació.

 • Només es podran fer reserves per a cada usuari.
 • Reserves només disponibles amb 48 hores d’antelació i no es pot reservar tota la setmana.
 • Es pot reservar 1 h a cada espai que hi hagi disponible, però només d’1 h en el mateix espai. (Ex: 1h a piscina de 25 m, 1 h a fitness, 1h a piscina de 12,5 m…).
 • L’horari d’entrada és el demanat i confirmat a la reserva.
 • Per poder fer ús de l’aplicació, heu de demanar l’usuari i clau a l’Atenció al soci.
 • Quan posi «no disponible» vol dir que encara no s’ha obert aquell tram horari per a reservar.
 • Si posa «reservar ya» vol dir que pots reservar.
 • Si posa «sin plaza online» és que ja està ple online (pot ser que per l’opció reserva per telèfon NO, ja que tant l’App com el telèfon disposen de diferents places assignades).
 • El codi QR serveix per verificar la reserva.
 • Es pot reservar 1 h per espai i dia. Exemple: 1h piscina de 25 m, 1 h fitness i 1 h piscina de 12,5 m… Mai podràs reservar 2 h piscina de 25 m.
 • Les reserves sempre seran hores senceres de 9 a 10, de 16 a 17 h… mai de 7.15 a 8.15 h. 
Teniu a la vostra disposició, al nostre canal de Youtube, l’explicació de com funciona l’App: Enllaç vídeo explicatiu

Després dels retards que hem patit per posar en marxa les obres, ja sigui pel retard ocasionat per l’obtenció de la Llicència d’Obres que no va arribar fins al desembre o per la posada en marxa del projecte, i just quan ja hi estàvem treballant, per la parada obligatòria i més crítica a causa de la COVID 19. Cal dir que aquesta aturada per la pandèmia, va ser durant un temps en el qual no s’hi podia fer res, però en el moment en que van donar la possibilitat de poder-hi treballar, els treballadors, seguint en tot moment totes les mesures de seguretat, s’hi van posar, al mateix temps que havien de complir unes restriccions marcades pels estaments governamentals i que s’havien de complir, cosa que encara retardava més les obres.

Actualment estem avançant a molt bon ritme i la idea tal com ja va comunicar el President en la seva compareixença telemàtica, és que es pugui gaudir del Club renovat aproximadament durant el mes de setembre, que si no s’obrís totalment es faria com a mínim de forma parcial.

Per guanyar aquest temps crucial per a finalitzar aquestes obres, i que, inclòs tal com estava l’estat per la pandèmia, no s’acabava de saber si podríem o no tornar a obrir, es va decidir tancar la instal·lació durant aquests mesos d’estiu, per no poder garantir unes correctes mesures higièniques, ja no només per les obres en sí, sinó pel que es marca actualment amb la COVID 19. Hem hagut de prendre aquesta decisió per avançar el més ràpidament possible a finalitzar quan abans millor l’obra, amb la màxima seguretat, i que farà que al tornar de l’estiu pugueu gaudir d’una nova instal·lació. Us demanem la màxima comprensió.

Només està disponible la piscina de dolls d’aigua i l’hidromassatge.

Si t’has donat d’alta o has reactivat el teu abonament, l’actualització a l’App es realitzarà durant la nit i l’endemà, disposareu de les vostres credencials per fer ús de l’aplicació.

Si no és així, poseu-vos en contacte amb Atenció al soci per telèfon al 934315855.

Us fem arribar el protocol COVID-19 dels cursets de natació.

Es tracta d’un resum, però a piscina podreu trobar el document ampliat (demaneu-lo als tècnics de natació).

Fins a l’entrega dels alumnes per començar el curset, els responsables seran els acompanyants dels alumnes.

Normatives de vestuaris:

 • Ús obligatori de mascareta per adults i majors de 6 anys.
 • Ús recomanable a menors de 6 anys.
 • Manteniment de la distància d’1,5 m. sempre que es pugui, sobretot si no tenim la distància de seguretat garantida.

Un cop a zona prèvia a piscina 25 m (al distribuïdor), els nostres socorristes els hi prendran la temperatura corporal, amb pistola de distància. Prendran nota i assistència.
En cas de superar els 37,2 graus li farem la prova una segona vegada, si persisteix a 37,3 o més l’alumne no podrà realitzar el curset, i haurà de quedar-se amb la família/acompanyant/tutor/responsable.
Un cop realitzat aquest protocol de temperatura, els alumnes han d’esperar que els tècnics els recullin. No podem fer passar els alumnes sense que el tècnic l’hagi vingut a buscar.

Haureu de fer entrega del full de declaració d’acceptació de condicions, que rebreu per mail, o en mà qui així ens ho demani.
Aquesta possible pèrdua de temps, serà recuperada al final de la classe.
Disculpeu les molèsties, sobretot aquests primers dies, després tot serà més ràpid i fàcil.

Si durant el curset, algun alumne presenta símptomes dels indicats com a possibles COVID-19, aquest serà aïllat del grup i es procedirà a informar a la família, i aquesta l’ha de venir a buscar en el menor temps possible i dirigir-se al seu centre mèdic. Podrà retornar a l’activitat amb prèvia presentació del certificat mèdic negatiu de COVID-19.

| ELS NOSTRES PARTNERS

| PARTNERS